DESPRE NOI

Standardele de calitate ale "Meat House" sunt foarte mari, suntem conservatori undeva, dar acest lucru permite companiei să evolueze, menținând în același timp cel mai înalt nivel de calitate. Pentru angajații noștri, conceptele precum grija și responsabilitatea dobândesc un sens foarte specific. Iar expresia binecunoscută "de a găti ca și pentru familia ta" definește abordarea noastră foarte precis - la urma urmei, rudele și prietenii noștri cumpără de fapt produse din carne.
znak_ca4estva.jpg

FABRICA NOASTRA

Compania “Meat House Production” SRL este una dintre cei mai mari producători şi furnizori de produse din carne din Republica Moldova. Din momentul fondării, Iulie 2006, şi pînă astăzi, cea mai importantă caracteristică a noastră este produsul de calitate excepţională şi tendinţa spre o deservire impecabilă. Scopul activităţii companiei îl constituie în primul rînd satisfacerea cerinţelor consumatorilor, care, zi de zi devin din ce în ce mai pretenţioase.
Pentu atingerea scopurilor şi sarcinilor stabilite, au fost implicaţi cei mai buni specialişti bazîndu-se pe practica occidentală. Anume aceasta permite companiei să se menţină la cel mai înalt nivel.
Produsele din carne ale companiei “Meat House Production” SRL sunt binecunoscutele delicatese “Meat House” ,care sunt fabricate din cele mai bune sorturi de carne, la linii tehnologice de ultimă generaţie şi conform unor recete exclusive. Aceasta este un principiu de neschimbat pentru un produs de calitate înaltă. Minuţiozitatea de selectare a cărnii şi condimentelor utilizate de specialiştii noştri poate fi comparată cu alegerea strugurilor de viţă de vie de către vinificatori.